0

Vianočné Akvarel Knihy, Kreslenie, Umenie Pocket Book S Pigmenty A Štetec Vianočné Nastaviť Farby Pre Deti Od 3 Rokov,

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€7.89 €21.91

Popustite uzdu svojej detskej tvorivosti s týmto Vianočné akvarel knihy, kompletný s štetce a farby.Vyrobené s bezpečnostné normy na pamäti, že táto kniha inšpiruje svoje vnútorné umelec.Je ľahko prenosný, takže je ideálny pre cestné výlety a dovolenky.Táto kniha je skvelý darček pre vaše kreatívne milé deti!

Špecifikácie:

Názov Produktu: Vianočné Sada Akvarelových Farieb

Materiál: papier

Vek: 3 rokov a vyššie

Produktový List: 22 strán/kniha

Veľkosť produktu: (cca.)83*100mm/3.27*3,94"

Balenie Zoznam:

Vianočné Akvarelových farieb Nastavte*1 sada

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.No-Neporiadok Maľby: Až vodové hra bez dirtying vaše oblečenie alebo ruky.Naše kit poskytuje rýchle schnutie farby a štetce, že nebude škvrna.Bez námahy vytvárať krásne Vianoce umelecké diela podľa navlhčenie štetca a navlhčenie palete.

2.Spoľahlivé Materiály: Uvedenie na vašu bezpečnosť po prvé, naše Vianoce Akvarel Knihy sú vyrobené z odolného PVC pero a spoľahlivé papieroviny knihy, ktoré spĺňajú bezpečnostné normy.Užite si tvorivé maľovanie na čas pokoj, vedel naše materiály sú bezpečné.

3.Inšpirovať Deti " Vnútorný Umelec: tieto vianoce akvarel kniha je DIY nastaviť, ktoré umožňuje deti vytvárať svoje vlastné umelecké diela a stimulovať ich tvorivosť.Deti budú milovať maľovanie svoje vlastné vianočné knihy.

4.Bez námahy Účtovná: Ideálny na Cestovanie Akvarel Súbor, ktorý prichádza vo vrecku veľkosť knihy je skvelý doplnok pre vaše dieťa je taška.Sú ideálne pre maľovanie vonku a poskytne hodiny zábavy a zábavy pre vaše deti kdekoľvek, či už cestovanie, camping, alebo len doma.

5.Užitočný Darček: tieto vianoce akvarel kniha je skvelý darček pre chlapcov a dievčatá, ktorí sa chcú naučiť, ako sa maľovať akvarelom.Má 22 strán slávnostné scény a jednoducho postupujte podľa pokynov, ktoré budú inšpirovať kreativitu a dôveru.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie