0

Dátum Noc Sady Pre Páry manželský Pár DIY Maľovanie Auta Dátum Noc Darčeky Pre Blízkych Kamarátok, Manželka, Manžel, Priateľ

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€13.64 €19.48

Všetko, čo potrebujete, aby si nezabudnuteľný maľovanie skúsenosti spolu, budete mať možnosť vyjadriť svoju kreativitu a vytvoriť krásne umelecké dielo, ktoré budete milovať navždy.Či už hľadáte dovolenku cenné spomienky alebo nezabudnuteľné tie,, naše kit je ideálny spôsob, ako robiť len to.

Špecifikácie:

Názov: pár maľovanie auta dátum noc

Veľkosť produktu: (cca.)40*30*5 cm/15.75*11.81*1.97 palcov

Materiál: ABS+drevo

Balenie Zoznam:

pár maľovanie auta dátum noc*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Kompletné Maľovanie Auta: Vychutnajte si bezkonkurenčnú rande s našou pár maľovanie auta, kompletný s všetky potrebné položky, zaistiť nezabudnuteľný maľovanie skúsenosti.Vytvoriť vlastné dielo, bez námahy a majú vysoké. baviť sa spolu.

2.Zlepšenie Komunikácie: Tento pár maľovanie auta dátum noc podporuje páry komunikovať na hlbšej úrovni, dlhopisov, vyjadriť kreativitu a vytvoriť krásne umelecké diela spoločne.Užite si navzájom spoločnosti a bavte sa s túto jedinečnú a romantické činnosti.

3.Široký Aplikácie: Náš pár maľovanie auta rande umožňuje pre zábavu a pôsobivé dátumy.Vytvoriť krásne vonku/vnútri diela spolu, posilňovanie väzby a vytvoriť trvalé spomienky.Ideálne pre špeciálne príležitosti, alebo na zvýšenie intimity.Možné varianty: Oslavy, romantické pobyty, a ďalšie.

4.Navrhnuté pre Všetky Páry: Prineste si dátum noci na život s našimi pár maľovanie auta.Vhodné pre každý pár, či novomanželov, alebo dlho vydatá, užiť si zábavu a jedinečný zážitok spoločne, vytvoriť trvalé spomienky a posilniť váš vzťah.

5.Romantický Darček: Vychutnajte si nový spôsob, ako spojiť s vašim partnerom a vytvoriť trvalé spomienky s našimi Pár Maľovanie Auta Rande.Nechajte svoju kreativitu toku, ako si maľovať svoj vlastný diel spolu.Tento kit je ideálny pre zvláštne príležitosti, ako sú svadby, narodeniny, výročie, Valentín, a ďalšie.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie