0

Škrečok Cvičenie Kolesa Ultra-Tichý Jasné Výkone Koliesko Pre Škrečky Krytý Škrečkov, Hračky Pre Škrečky Golden Bear Tuk-Tailed

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€0.93 €3.09

So širokým bežecká stopa a širšiu základňu, zabezpečuje vášho škrečka kĺzaniu, zatiaľ čo beží.

Špecifikácie:

Názov produktu: Škrečkov koliesko

Produkt farba: Svetlo modrá/pinkcolor/biela

Veľkosť produktu: (cca.)18*12 cm/7.09*4.72 palcov

Hmotnosť výrobku: o 130g

Materiál: PP

Balenie Zoznam:

1pc*Škrečky koliesko

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Ľahko Pozorovať Škrečky: Náš Škrečok Kolesá ponúka jasné zobrazenie chlpaté kamarátmi v akcii, vďaka svojej transparentnej dizajn.Vyrobené z odolného a easy-to-clean PP materiál, je to tiež pridáva módne a jednoduchý dotyk na vášho domáceho maznáčika na stanovište.

2.Pokojné a Bez Hluku: Náš Škrečok Kolesá zaručujú hluk-bez cvičenia, ako je funkcia ultra-tichý ložiská: žiadne vŕzganie, žiadny hluk, iba tichý rotácie.Mať dobrý nočný odpočinok počas vášho škrečka dostane cvičenie, ktoré potrebujú.

3.Zlepšiť Výkon Účinnosť: Maximalizovať svoj škrečky' cvičenie s našimi non-slip cvičenie kolesa.Trenie-podpora dizajn účinne zabraňuje pošmyknutiu a vytvára bezpečné a pohodlné beží povrchy.

4.Zdravé Škrečkov Aktivity: kolovrátok so 7-palcový priemer, ideálne pre väčšinu škrečky a širokú stopu umožňuje voľný pohyb, ktorý umožňuje vaše chlpaté priateľa na cvičenie bez akýchkoľvek obmedzení.

5.Svieti Škrečkov Cvičenie: Náš škrečok koliesko má širšiu základňu a hladký povrch, ktorý zabraňuje prevráteniu a zaručuje pohodlné a bezpečné systémom skúsenosti pre svoje chlpaté priateľ.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie