0

Obojok, Reflexné Vzduchu Značky Obojok pre Apple Airtags - Nastaviteľné Trvanlivé Ťažkých Obojok Čierna

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€8.33 €12.07

[NAVRHNUTÉ PRE APPLE AIRTAG] Naše reflexné airtag obojok je navrhnutý špeciálne pre Apple AirTag 2021, Nie je potrebné kupovať ďalšie vzduchu značky držiak na obojok.Tento pet golier pre apple airtag môže zabrániť tomu, aby pes z žuvanie do vzduchu tag alebo tras, ktorý robí vaše domáce zviera cítiť viac na jednoduchosť, keď beží a neopustím každej miestnosti pre vášho psa žuť.

[VEĽKOSTÍ] Nastaviteľné airbag golier pre všetkých psov breends od Malých, Stredných, Veľkých psov.POZNÁMKA: Prosím zmerajte vášho psa krku pred objednaním.Ideálny pre väčšinu plemien, ako Corgi, Teddy, Labrador, Yorkshire Teriér, Doberman, Pomeranian, Papillon, Pudel, Husky, Zlatý Retriever, atď.

[PREMIUM QUALITY] Naše vzduchu značky obojok držiak je vyrobený z nylonu 1000D, ktoré je nosenie-odolná a priedušná.TPU vzduchu značky držiteľ zabezpečí vzduchu značky ochranu.Robustný rýchloupínacou prackou a ťažkých kovov klip krúžok zabrániť golier náhodnému otvoreniu.

[360°REFLEXNÁ DIZAJN] Tento obojok s airtag držiteľ má 2 vysoko reflexné popruhy, ktoré môžu zvýšiť váš pes viditeľnosť v rôznych zlých svetelných podmienkach.Táto reflexná vzduchu značky obojok umožňuje svojho psa, aby bezpečne sledovať v noci, počas prechádzky pešia turistika a kempovanie.

farba:Čierna

Materiál:nylon

veľkosť:Dĺžka: 35-43 CM; šírka 2,5 CM

Obsah Balenia:

1 x Obojok

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Druh : Obojky
  • Materiál : Kožené
  • Je To Inteligentné Zariadenie : no
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Názov Značky : FGHGF
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie