0

VEVOR Pivo Priadka Ťuknite na položku Systém 304 Nerezovej Ocele s Tlakom Displej nepriepustných Krúžok Pre Návrh Homebrew Remeslo Pivo

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€114.66 €191.09

Záruka: poskytneme na jeden rok záruka a vyriešiť všetky vaše po-predajný problémy!Prenosné Pivo Mini Súdok Na 64oz sýtených pivo mini súdok, s rozmermi 7,5 x 7,5 x 14.5 cm, dodáva sa s pohodlné nosenie rukoväť, takže je vhodný pre domáce stretnutia alebo vonkajšie camping.By otočením nastavovacej gombík podľa vašich pivo typu, môžete vyladiť tlaku na viac ideálne sýtenie oxidom uhličitým.Môžete použiť 16 g 3/8-24UNF na injekciu CO2 do súdok.

Presnosť konektory a 4-krok procesu, aby inštalácia jednoduché.Rez na hadicu podľa potreby, približne 14 palcov, a uložiť zostávajúce hadice pre budúcu náhradu.Inovovaný nepriepustných dizajn s viacerými nepriepustných systémov zaručuje tesné spojenie mini súdok, ktoré zabraňujú úniku dokonca aj počas tras alebo dlhodobé skladovanie, poskytovanie zalepenej a neporušené priestor pre vaše pivo.Každý mini súdok má vynikajúci vzhľad, dve veľkostí si môžete vybrať.Či už pre osobné použitie, alebo ako darček pre priateľov a rodinu, prinesie malé prekvapenie pre každého, kto miluje chuť života.Funkcie A Podrobné Údaje

Prenosná Veľkosť: A 64oz sýtených pivo mini súdok, s rozmermi 7,5 x 7,5 x 14.5 cm, dodáva sa so zabudovaným prenosná rukoväť.Je vhodný na domáce stretnutia alebo outdoor camping.

Vákuové Tesnenie: mini dávkovač systém udržuje vysávač tlak vo vnútri súdok, vedenie pivo čerstvé za 1-3 mesiace.Nezabudnite vyčistiť vzduch vo vnútri pred použitím.

Chladenie a Izolácia: mini súdok sa môžu skladovať v chladničke.S jeho dvojitým vrstvy z nehrdzavejúcej ocele tesniaci materiál, môže udržať pivo studené až 4 hodiny pri teplote okolia 80.6℉ a poskytujú dlhodobú izoláciu.

Nastavenia tlaku: môžete doladiť tlak otáčaním nastavovacej gombík podľa vašich pivo typu, zabezpečujú ideálne sýtenie oxidom uhličitým.Môžete použiť 16 g 3/8-24UNF na injekciu CO2 do súdok.

Vynikajúci Vzhľad: Každý mini súdok má vynikajúci dizajn exteriéru, čím sa malé prekvapenie pre každého, kto si váži vkusný život, či je pre osobné použitie, alebo ako darček pre priateľov a rodinu. 64oz

128oz

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Názov Značky : VEVOR
  • Bývanie Materiál : Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Položka Hĺbka : 7.5 palcový
  • Objem : 64oz / 1.89 L
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie