0

Vonkajšie Opasok Závesu Opasok S Nastaviteľným Popruhu, Ľahký A Vodotesný Úložný Tote Batoh Vonkajšie Lyžovanie

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€1.37 €1.96

Ľahko pripojiť tento praktický mini-aplikáciu na opasok pre on-the-go pohodlie.Skladovanie pásu je ideálny pre tých, ktorí túžia, aby ich položiek na ruke je dosiahnuť bez straty komfortu alebo dlhú životnosť.

Špecifikácie:

Názov: Spona Na Upevnenie Pracka

Veľkosť: malé, stredné, veľké

hmotnosť:

S: o 6 g

M: cca 10g

L: asi 15 g

Balenie Zoznam:

1*Spona Na Upevnenie Pracka

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Univerzálny Držiak Pásu: Modernizovať váš pás skladovanie s týmto klip-na pracky.Ľahko odpojiteľný na opasok, tento prenosný a praktický doplnok je hra-menič pre vonkajšie cestovanie.Nikdy misplace váš pás znova s týmto musíte mať artefakt.

2.Výnimočnú Odolnosť: Remeselnícky odolné proti roztrhnutiu a nepremokavého materiálu, náš Spona na Upevnenie Pracka odoláva kvapky a vplyvov.Pobyt bez obáv o praskaniu alebo rozbitie.

3.Vonkajšie Musíte Mať: Naše Spona na Upevnenie Pracky poskytuje bezpečné držanie pre svoju nesmie chýbať pri nádhernej prírode.Odolné kovové a kožené výstavby sľubuje dlho-trvajúce použitie, takže je bezpečný a spoľahlivý výber.

4.Organizované Skladovanie Spoločník: S týmto spona na upevnenie pracka, môžete ľahko upevniť svoje skladovanie opasok alebo tašku popruh na vaše oblečenie alebo vrecku.To zabezpečuje jednoduchý a praktický prístup k vašej nesmie chýbať, čo je praktické a univerzálne príslušenstvo.Ideálny pre každodenné použitie.

5.Elegantný Dizajn: Štýlový a Ľahký-k-Používať Opasok.Predstavujeme náš Malý a Ľahký Spona na Upevnenie Pracky, s jednoduchý, napriek tomu elegantný dizajn, ktorý dopĺňa akékoľvek oblečenie.To nebude vážiť si dole, takže je ideálny pre každodenné nosenie.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Druh : Vrecko, Multi Nástroje
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie