0

Kvalita Hlavou Popruh pre VR Zariadenia Zvyšuje Pohodlie a Podpora Osobné Pohodlie hlavový most Lepšiu Rozloženie Hmotnosti Dropship

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€15.64 €22.02

Funkcie:

OOTDTY

Ponorte sa do sveta virtuálnej reality s Popruh pre Quest3 headset.Jeho ergonomický dizajn zaručuje pohodlné a bezpečné uchytenie, čo vám umožní vychutnať hodiny hrania bez nepohodlie.

Nastaviteľné flip dizajn tejto hlavy popruh zabezpečiť perfektný pre všetky hlavu veľkostí, poskytuje lepšie pohodlie počas dlhých herných čas.

Určené pre mužov a ženy, tento pásik hlavy je vhodný pre každého, kto miluje hranie hier.Či už ste príležitostný alebo nadšencov, tento doplnok sa výrazne zvyšuje váš herný zážitok a aby to zábavnejšie.

Vziať váš herný zážitok na ďalšiu úroveň s Popruh.Ideálny pre domáce použitie, strany, tento doplnok vám umožní naplno ponoriť do hry a objavovanie nových sfér herné vzrušenie.

Upgrade vaše príslušenstvo s Popruh.Jeho odolný materiál zaisťuje dlhotrvajúci výkony, zatiaľ čo jednoduchá inštalácia a odstránenie aby bolo výhodné ak chcete použiť.Zvyšuje váš herný zážitok a vychutnajte si predĺžiť hrateľnosť s týmto základné príslušenstvo.

Špecifikácie:

Materiál:ABS

Veľkosť:Cca.13.5x14x22cm/5.31x5.51x8.66in

pre Quest3 Headset;

Balenie Obsahuje:

1xHead Popruh

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie,prosím, uistite sa, že vám to nevadí, než ste objednávku.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

  • Druh : PAD
  • Kompatibilné Značky : Meta Quest 3
  • Kompatibilný Model : Meta Quest 3
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Názov Značky : peacefair
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie